Simcha is een Joods Kinderdagverblijf waar
uitsluitend Joodse kinderen worden opgevangen.

Onze beroepskrachten zijn niet allemaal Joods en dit is ook geen voorwaarde om bij ons te mogen werken.
Onze mix van Joods en niet-Joodse medewerkers wordt door ons gezien als een meerwaarde.
Bij Team stellen zij zich aan u voor.

Betrokken bestuur

Wij zijn een particulier Kinderdagverblijf met een betrokken Bestuur dat niet op afstand blijft maar zich regelmatig laat zien. De dagelijkse leiding ligt in handen van onze Locatiemanager. Zij heeft haar kantoor op locatie en haar deur staat altijd open voor vragen, opmerkingen, tips enz.

Het gaat om kinderen

Bij Simcha gaat het om kinderen. Hun behoefte aan veiligheid, geborgenheid en vertrouwen is ons basis uitgangspunt bij alles wat we doen. Wanneer een kind zich veilig voelt, zal hij vertrouwen krijgen in de omgeving en in zichzelf waardoor hij, vanuit die veilige basis, de omgeving durft te gaan ontdekken en nieuwe dingen durft te proberen. Een kind zal hierdoor in staat zijn nieuwe vaardigheden te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Pedagogisch Beleid

In ons Pedagogisch Beleid kunt u lezen hoe wij deze visie in de praktijk brengen. Omdat dit voor een peuter heel anders zal zijn dan voor een schoolkind hebben wij voor beide opvangvormen een apart beleid geschreven.

KDV beleid

Team

Wij hebben een fijn team met vaste medewerkers die van iedere dag een feestje voor uw kind weten te maken. Met veel plezier en geduld verzorgen en begeleiden wij uw kind in alles wat ze willen ontdekken.

Dit zijn ze: